Skip to main content

O nama

Dobrodošli u svijet vrhunskih rješenja za obradu svih vrsta kamena! Firma Gorica Kamen d.o.o. sa svojih 26 godina iskustva predstavlja sinonim za kvalitetu, pouzdanost i posvećenost u industriji. Sa sjedištem u Donjoj Lomnici, naša tvrtka ponosno ističe svoj doprinos razvoju građevinskog sektora.

Od osnivanja 1998. godine, Gorica Kamen d.o.o. je prošla dug put, uspinjući se do visokog ugleda zahvaljujući kontinuiranom zalaganju za izvrsnost i inovacije. Sa 15 stručnih i predanih zaposlenika, naš tim čini srž našeg uspjeha. Njihova stručnost, posvećenost i timski duh omogućavaju nam da pružimo najbolje usluge na tržištu.

Naša ponuda obuhvaća širok spektar proizvoda i usluga u kamenoj industriji. Bilo da je riječ o isporuci vrhunskih kamenih materijala, projektiranju kamenih elemenata ili pružanju savjetodavnih usluga, Gorica Kamen d.o.o. je Vaš partner u svakom koraku. Kroz godine, uspjeli smo izgraditi dugoročna partnerstva s klijentima koji prepoznaju našu predanost kvaliteti.

Uz 26 godina iskustva, uspjeli smo prilagoditi se dinamičnim promjenama na tržištu i uvijek ostati korak ispred konkurencije. Naša posvećenost inovacijama i ulaganje u najnoviju tehnologiju omogućavaju nam da odgovorimo na različite potrebe klijenata i osiguramo njihovu potpunu zadovoljstvo.

Gorica Kamen d.o.o. nije samo tvrtka, već i dio zajednice kojoj se s ponosom posvećujemo. Kroz brojne društveno odgovorne projekte i inicijative, trudimo se biti pozitivan čimbenik u lokalnom okruženju.

Hvala vam što ste dio naše priče o uspjehu. Bez vaše podrške ne bismo mogli ostvariti ono što smo postigli do danas. Radujemo se nastavku suradnje i izgradnji budućnosti zajedno!